Add to Book Shelf
Flag as Inappropriate
Email this Book

E.K.-Koorts : Polderboys 2

By Siète, Ronaldo

Click here to view

Book Id: WPLBN0004102423
Format Type: PDF eBook:
File Size: 1.42 MB
Reproduction Date: 5/1/2016

Title: E.K.-Koorts : Polderboys 2  
Author: Siète, Ronaldo
Volume: Polderboys 2
Language: Dutch
Subject: Non Fiction, Sport, Voetbal
Collections: Humor and Satire, Authors Community, Most Popular Books in China
Historic
Publication Date:
2016
Publisher: Editorial Perdido
Member Page: Ronaldo Siete

Citation

APA MLA Chicago

Siète, B. R. (2016). E.K.-Koorts : Polderboys 2. Retrieved from http://www.self.gutenberg.org/


Description
De coach van een voetbalteam van zaterdagamateurs wil wel eens aan het EK meedoen. Dat levert een epidemie van lachstuipen op die heel Europa aansteekt.

Summary
Meer sex, meer drugs en vooral meer rock ‘n’ roll in deze tweede serie voetbalavonturen van F.C. Polderboys. Na het succesvolle seizoen 2014/2015 heeft trainer Paulus Lovang nog maar één droom over: hij zou wel eens een groot toernooi mee willen maken. Toevallig is er in 2016 een Europees Kampioenschap... Is het een droom? Of is het een besmettelijke ziekte waarmee hij iedereen aansteekt? Bijna het hele elftal krijgt de bibbers bij het horen van de plannen van Paulus. Het zweet breekt ze uit. De temperatuur stijgt naar alarmerende hoogte. Zelfs Ome Rinus en Tante Truus worden slachtoffers van de E.K.-Koorts. We dachten dat het na ‘Champignons League’ niet gekker meer kon, maar Paulus Lovang verpulvert zonder problemen opnieuw alle records. Kritieken van de internationale pers: “Knettergoed!” (The New Joke Times) “Een pandemie van lachstuipen die heel Europa aansteekt...” (Grappetta Della Sport) “Wat een waardeloos boek...” (Bield Miszleitung)

 
 Copyright © World Library Foundation. All rights reserved. eBooks from Project Gutenberg are sponsored by the World Library Foundation,
a 501c(4) Member's Support Non-Profit Organization, and is NOT affiliated with any governmental agency or department.