Add to Book Shelf
Flag as Inappropriate
Email this Book

Trei Povestiri

By Jura, Marcu

Click here to view

Book Id: WPLBN0100000009
Format Type: PDF eBook:
File Size: 0.9 MB
Reproduction Date: 1/22/2017

Title: Trei Povestiri  
Author: Jura, Marcu
Volume:
Language: Moldovan
Subject: Fiction, Drama and Literature, Ficțiune, Psihologic, Mistic
Collections: Authors Community, Erotic Fiction
Historic
Publication Date:
2017
Publisher: Self-published
Member Page: Marcu Jura

Citation

APA MLA Chicago

Jura, B. M. (2017). Trei Povestiri. Retrieved from http://www.self.gutenberg.org/


Description
”Trei povestiri” nu este un simplu volum de povestiri. Cele trei proze scurte care îl compun formează un întreg. E mai degrabă un roman cu trei capitole distincte. ”Trei povestiri” e a doua carte dintr-o trilogie pe care autorul o începe cu romanul ”Evanghelia neagră” (care va fi publicat ulterior apariției acestui volum) și o va finaliza cu un alt roman (în lucru la data publicării volumului de față). Elementul comun al celor 3 cărți este androginul. Abia cristalizat în primul roman, prinde formă în ”Trei povestiri” și se va manifesta plenar în ultimul volum al trilogiei.

Summary
”Trei povestiri” nu este un simplu volum de povestiri. Cele trei proze scurte care îl compun formează un întreg. E mai degrabă un roman cu trei capitole distincte.

Excerpt
- Eu zic că e bine. Ceva se întâmplă cu conștiința ta. Nu crezi? - Poate, ceva zen. Ți-a rămas ciorba tot în farfurie. - Da, când strângi masa, ai putea s-o arunci. E casa ta. Își puse cotul pe masă, palma pe ochi. Își strânse craniul între degetul mare și cel mijlociu. Coborî, apăsat, pe obraji, până la bărbie și înapoi. - Când se va termina? - Lucrurile ăstea cer timp. - Și pe urmă? - De unde să știu?

Table of Contents
Coșmar cu Siria Devianță Sexul condamnaților

 
 Copyright © World Library Foundation. All rights reserved. eBooks from Project Gutenberg are sponsored by the World Library Foundation,
a 501c(4) Member's Support Non-Profit Organization, and is NOT affiliated with any governmental agency or department.