World Library  


QR link for Krisztus és Antikrisztus
Open EEWOWW
Add to Book Shelf
Flag as Inappropriate
Email this Book

Krisztus és Antikrisztus

By Fazekas, József, Tamás

Click here to view

Book Id: WPLBN0100002513
Format Type: PDF (eBook)
File Size: 1002.57 KB.
Reproduction Date: 10/3/2017

Title: Krisztus és Antikrisztus  
Author: Fazekas, József, Tamás
Volume:
Language: Hungarian
Subject: Non Fiction, Philosophy, Metafizika
Collections: Authors Community, Philosophy
Historic
Publication Date:
2017
Publisher: transzmEnta kiadó
Member Page: Jozsef Tamas Fazekas

Citation

APA MLA Chicago

Fazekas, J. T. (2017). Krisztus és Antikrisztus. Retrieved from http://www.self.gutenberg.org/


Description
A „Krisztus és Antikrisztus” című metafizikai értekezés a kozmikus körforgás egyre gyorsuló időfolyamában élő, önMAGuk és létük örök, változatlan forrását kutató tudatoknak szóló üzenet. Azok figyelmébe ajánlott, akik már ráhangolódtak a Fazekas József Tamás által közreadott szellemi tartalmakra, és azon sajátos fogalomkészletre, melyet az ezt megelőző művekben is használva, tisztázni igyekezett. „Az ébredés metafizikája”, és a „Reductio ad Absolutum” című művek folytatása ez, így a teljesebb érthetőség végett ezek (vagy akár az ezt megelőzőek) ismerete szükséges. Jelen mű középpontjában az időnek, mint tudati koordinátának a problematikája áll, és ennek a Vaskorra jellemző tudati tendenciákkal való összefüggésekben történő kifejtése. “A feltárulkozás kora ez. Ha mindenki éber lenne, mi értelme lenne a felébredésnek? Ha mindenki éber lenne milyen értéke lenne a felébredésnek? A hiány ad értéket mindennek, az emberi sorsokként, emberi sorsokban önMAGunk végtelenségéhez való visszajutásra irányuló törekvésnek, a történetek végtelen, kimeríthetetlen, páratlan, MAGasztos sokszínűségében. Ez minden korok valódi rendje. Ez a végtelen, kezdet és vég nélkül lévő Végső VALÓnak, EGY-ÉN-MAGunknak szent, kozmikus játéka, a lílá melynek titkát a májá fátyla őrzi, emberi létezésünkben. Az ébred fel, kinek ébrednie kell. Az ébred fel, kiben EGY-ÉN-MAGunknak ébrednie kell. Az Álmodó saját álmának álmodottjában önMAGa jut vissza önMAGában, önMAGával, és önMAGán keresztül örök, éber, mindenható ÉNjéhez.”

Summary
A „Krisztus és Antikrisztus” című metafizikai értekezés a kozmikus körforgás egyre gyorsuló időfolyamában élő, önMAGuk és létük örök, változatlan forrását kutató tudatoknak szóló üzenet. Azok figyelmébe ajánlott, akik már ráhangolódtak a Fazekas József Tamás által közreadott szellemi tartalmakra, és azon sajátos fogalomkészletre, melyet az ezt megelőző művekben is használva, tisztázni igyekezett. "Az ébred fel, kinek ébrednie kell. Az ébred fel, kiben EGY-ÉN-MAGunknak ébrednie kell. Az Álmodó saját álmának álmodottjában önMAGa jut vissza önMAGában, önMAGával, és önMAGán keresztül örök, éber, mindenható ÉNjéhez.”

Excerpt
"Az ébred fel, kinek ébrednie kell. Az ébred fel, kiben EGY-ÉN-MAGunknak ébrednie kell. Az Álmodó saját álmának álmodottjában önMAGa jut vissza önMAGában, önMAGával, és önMAGán keresztül örök, éber, mindenható ÉNjéhez.”

Table of Contents
Bevezető gondolatok I. Tézis helyett II. Antitézis helyett III. Szintézis helyett Megjegyzések

 

Click To View

Additional Books


 • A Guide To the Hidden Wisdom of Kabbalah (by )
 • Attaining the Worlds Beyond (by )
 • Basic Concepts in Kabbalah (by )
 • Kabbalah, Science and the Meaning of Lif... (by )
 • The Kabbalah Experience (by )
 • The Path of Kabbalah (by )
 • The Science of Kabbalah (Pticha) Volume 1 (by )
 • Interview with the Future (by )
 • Introduction to the Book of Zohar Volume 2 (by )
 • The Open Book (by )
 • Selected Poetry 
 • I Was Walking through a Bookstore the Ot... 
Scroll Left
Scroll Right

 



Copyright © World Library Foundation. All rights reserved. eBooks from Project Gutenberg are sponsored by the World Library Foundation,
a 501c(4) Member's Support Non-Profit Organization, and is NOT affiliated with any governmental agency or department.